Gross Imaging

PathStation™: telepathologie-beeldvormingssysteem in de kap voor brutowinst

 

Het PathStation™ macro digitale beeldvormingssysteem maakt het gemakkelijk om beelden van hoge kwaliteit van grove specimens in de vriescouperuimte vast te leggen, te annoteren, te meten en op te slaan, en om de beelden te delen met specialisten op andere locaties. De volledig gesloten HD-camera en touchscreen-monitor nemen minimale werkruimte in beslag en kunnen in een extra grote kap worden gemonteerd om uw winstgevende workflow te behouden.

 

PathStand™: Macro Telepathology Imaging Stand voor Grossing

 

De PathStand™ is een vrijstaand macro digitaal beeldvormingssysteem dat alles bevat wat u nodig hebt om scherpe, gedetailleerde foto’s van grove pathologiespecimens vast te leggen en te delen voor raadplegingen, documentatie en rapporten van vriescoupes. De geïntegreerde LED-verlichting, schaduwvrije achtergrond en op maat gemaakte snijplank zorgen voor hoogwaardige HD-beelden zonder gedoe. Het delen van afbeeldingen met collega’s is een proces met één klik, waardoor het gemakkelijker wordt om intra-operatieve en bevroren sectie-consulten te doen.

 

PathMobile™: autopsie-beeldvormingssysteem

 

Eindelijk is er een imaging platform dat alle positioneringsvrijheid biedt die je nodig hebt om full-body en close-up shots te maken, vanuit bijna elke hoek. Het PathMobile™ autopsie-beeldvormingssysteem maakt het vastleggen van professionele beelden van juridische kwaliteit eenvoudig en veilig.