Laboratoriumapparatuur

Adamas Instrumenten bv is een handelsonderneming opgericht in 1986 door G.W.Pronk sr. en is gespecialiseerd in medische laboratoriuminstrumenten en disposables. Het zwaartepunt van de activiteiten ligt in de verkoop van microtomen en toebehoren aan de laboratoria voor pathologie en de research laboratoria van universiteiten.

Adamas instrumenten bv beschikt tevens over fabricage faciliteiten en ontwikkelt en produceert z.g. koude platen (op maat) en verwarmingsplaten in eigen beheer.

Tevens fabriceren wij in hoogte verstelbare werkplekken voor laboratoria en industrie. Zoals microtoomwerkplekken en werkplekken voor microscopie.

Een gedeelte van de instrumenten wordt ook aan de industrie verkocht vooronderzoek van materialen. (Kunststof-, metaal-, papierindustrie enz.) De Instrumenten worden door een eigen servicedienst onderhouden terwijl het ook mogelijk is instrumenten in te ruilen.

Wij werken hard om de categorieën Transport & Uitsnijden, Cytologie & Chemicaliën nog toe te voegen aan deze website.

Binnenkort kunt u op deze pagina meer informatie over deze laboratoriumapparatuur vinden. Tot die tijd adviseren wij u graag per e-mail of telefonisch.